Instruktører

Sensei Victor Merea | 6. Dan

Sensei Merea er født og opvokset i Peru i Sydamerika. Som barn havde Sensei Merea udfordringer med astma og overvægt, og han fandt tidligt ud af at træning af kampsport i høj grad forbedrede hans livskvalitet. Aikido er blevet en livsstil for Sensei Merea, der i dag har gradueringen 6. dan og er grundlægger af Reishin Dojo. Sensei Merea rejser hvert efterår på træningsophold hos Aikikai Hombu Dojo i Tokyo, hvor han træner med Moriteru Ueshiba, barnebarn af aikido’s grundlægger.

Sensei Merea startede som 7-årig med at træne kampsport i et japansk-peruviansk kulturcenter i Peru, og som 12-årig opstod den livslange interesse for at dyrke aikido. Efter 5 års koncentreret træning fik Sensei Merea gradueringen 1. dan, og herefter gik det stærkt. Interessen og talentet for aikido var så stor, at samtidig med at Sensei Merea fik et stipendium til at studere ved Universitetet i São Paulo blev han inviteret til at leve og træne hos Reishin Kawai Sensei, der var den øverste for Aikikai Aikido i hele Sydamerika. Her boede han som søn af huset og betroet assistent i 5 år, hvor han både trænede og underviste i aikido. Da Sensei Merea blev gradueret til 3. dan blev han første gang inviteret til Aikikai Hombu Dojo i Japan for at træne med Aikido-grundlæggerens barnebarn Moriteru Ueshiba. 

Sensei Merea grundlagde i 1999 den første Reishin Dojo i Peru, og blev 2 år efter gradueret til 4. dan. Samtidig fik han af Kawai Sensei diplom som Shidoin, dvs. autoriseret underviser på chefinstruktørniveau, officielt anerkendt af Hombu Dojo i Japan samt retten til at graduere egne elever på dan-niveau. Sensei Merea rejste i 2001 til Danmark og grundlagde i 2002 Reishin Dojo i Odense.

Christian Ferrer | 4. Dan

Christian træner Reishin Dojo’s voksenhold, primært om tirsdagen.

Susanne Ravn | 3. Dan

Susanne træner Reishin Dojo’s voksenhold.

Ran If | 2. Dan

Ran If træner Reishin Dojo’s voksenhold.

Jan Irring | 1. Dan

Jan startede med at træne Karate i sine unge år, og indtil 30. års alderen. Fascinationen for Aikido gjorde dog at han i 2004, begyndte i Reishin Dojo hos Sensei Merea. Siden da har Jan været en fast del af træningen.

Jan blev gradueret 1. dan i 2010. Siden, har han flere gange fungeret som instruktør ved begynderholdene og som hjælpeinstruktør på klubbens andre hold. I 2018 rejste han sammen Sensei Merea til Japan og trænede i Hombu Dojo under den nuværende Doshu Moriteru Ueshiba.

Jakob Damgaard | 1. Kyu

Jakob er ansvarlig træner for Reishin Dojo’s teenagerhold samt basishold.

Jeppe Schmidt | 1. Kyu

Jeppe har været fascineret af Aikido siden teenageårene, men det var først i 2014 at han besluttede sig for at prøve det af. Allerede efter første træning med Sensei Merea, stod det klart at Aikido var det helt rigtige match mellem fysisk og mental træning og udvikling.

Siden 2016 Jeppe ageret som formand i klubben og i 2021 overtog han permanent ansvaret for klubbens børne- og lille ninjahold efter Sensei Merea.

Jeppes træning tager udgangspunkt i at lære børnene kropsbevidsthed, smidighed, fokus og præcision, blandet med en god portion smil og leg, gennem moderne Aikido-principper.

Jeppe er ansvarlig træner for Reishin Dojo’s børnehold samt Lille Ninja holdet.